"360° Panorámák, Stay Hungry! Stay Foolish!"

BREITLING DC-3 (HB-IRJ)

October 5th, 2009 Posted in Air Race, Cockpit, Panorámafotó panoráma fotó, Red Bull, Repülés, Repülőnap

Számomra hihetetten, hogy csak 32 év telt el a Wright fivérek és a DC-3 1935-ös első repülése között. A gép részletes története a Wikipedi -án

Klikk a képre / Click to the picture :

Kiterített kép (equiangular Version)

update: közben egy kollégával arról “vitatkozunk” (na jó csak beszélgetünk), hogy vajon hosszú vagy rövid idő -e ez a 32 év. Szerintem manapság – a számítógépek korában – már nagy idő, de abban a korban, gyakorlatilag a 0-tól indulva hatalmas az ugrás a repülés fejlődésében.
Kíváncsi lennék mások mit gondolnak!

update2: Zsákai Péternek sok szeretettel: fotó az utas térről 🙂

Egyébként a fa burkolatú ablakkeretek nagyon szép rusztikus hatást keltenek élőben. A fehér inges úr egyébként (remélem nem tévedek) Concorde pilóta volt korábban.

Folyt köv………

Ezekkel a képekkel kapcsolatban a Red Bull Gmbh. minden jogot fenntart! All right reserverd by Red Bull Gmbh.

 1. 2 Responses to “BREITLING DC-3 (HB-IRJ)”

 2. By Zsákai Péter on Oct 5, 2009

  nagyon izgatja a fantáziám, hogy hátul mi lehet az utastérben. tudom a pilótafülke a gép lényege és nagyon frankó is a kép. pont azért írtam, mert szeretem az ilyen “titokzatos” dolgokat. számomra titok marad az utastér. és ez jó!

  megélni 32 évet szerintem sok idő (30 vagyok). 9 hónap is sok volt katonaként. viszont mondjuk 32 évesen meghalni kevés. attól függ honnan nézzük. minden relatív! 😉

 3. By takoca on Oct 5, 2009

  Raktam fel neked egy képet. Ott nem csináltam képet pedig nagyon szépen meg van csinálva.
  Egyébként pont azért csinálom ezeket a képeket, mert mindig is ez izgatott: mi a fene van ott bent. Azért egy utastér jóval kevesebb titkot rejt mint egy pilótafülke.

  Igen: minden relatív 🙂

Post a Comment